Salgssupporter søges til RISMA Systems A/S

shutterstock_262210787-1200x840

Salgssupporter søges til RISMA Systems A/S

Du skal være med til at erobre markedet for software til risikohåndtering, strategiimplementering og finansielle kontroller. Du skal med på rejsen, hvor vores primære fokus er at sælge vores unikke software til de store og største virksomheder og organisationer.

Stillingen

Din primære opgave vil være opsøgende kontakt til nye kunder, kvalificering af leads samt mødebooking for vores salgsteam. Derudover tager du dig af telefonisk opfølgning på kunder og andre salgsrelaterede opgaver. Du bliver en vigtig del af et særdeles velfungerende salgsteam og vil få en meget grundig introduktion til vores virksomhed, ydelser og systemer.

Da primært fokus er til de største virksomheder og organisationer i Danmark, kan det være en fordel, at du har erfaring med salg eller support til disse.

Når du har gennemgået vores oplæringsforløb, skal du selv afholde online præsentationer for potentielle kunder, og på sigt skal du afholde salgsmøder – hvis du har lyst til det.

Din profil

Du skal have erfaring med, og/eller lyst til at arbejde med, telemarketing og mødebooking – og på sigt tungere salgsopgaver. Vi har på alle områder stor fokus på kvalitet, og du vil få masser af support fra dine kollegaer, som altid vil være klar til at hjælpe dig.

Du er en udpræget selvstarter, og du ved, at intet kommer af sig selv. Du kan lide opsøgende salg, og trives hermed. Uddannelsesmæssigt har du en relevant baggrund.

Du er et sted i din karriere, hvor du har lyst til at tage det næste vigtige skridt og gøre en afgørende forskel for både dig selv og RISMA og hjælpe os videre i vores vækstrejse.

Du vil referere direkte til kommerciel direktør/CCO Steen Rath, og du vil indgå i salgsteamet.

INTERESSERET?

Du kan læse mere om RISMA på www.rismasystems.com. Hvis du ønsker at ansøge eller vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte CCO, Steen Rath, på sra@rismasystems.com, eller på 4137 2228.

Om RISMA Systems A/S

RISMA Systems er et dansk softwareselskab etableret i 2014. Vi leverer til flere internationale koncerner med hovedsæder i bl.a. Danmark, Sverige og UK, samt til den danske stat og til offentlige ejede danske virksomheder. Vores kunder spænder fra virksomheder med få ansatte til selskaber i C20-størrelsen. Særligt for RISMAs systemer er, at de er utroligt enkle at anvende, hvorfor det kommer til at ’leve’ i organisationen.

EnglishDanish