transparent

Opnå fuldstændig integration af governance og compliance processer

I optimerer jeres “plan to success ratio”, og får et bedre ledelses overblik med RISMA

Kontakt os

Vi kontakter dig

Et udpluk af vores kunder…

170303_logoer

Dette er RISMAbusiness:

RISMAexecution

RISMAexecution bliver primært anvendt til en eller flere af de følgende formål: strategiimplementering, porteføljestyring af projekter og risikomitigerende planer. Systemet giver brugeren mulighed for at dokumentere et hvilket som helst projekt – med et ubegrænset antal af delprojekter i et ubegrænset antal lag af underliggende delprojekter – i systemet.

Klart fokus på fremskridt

Brugeren kan derefter spore fremskridtet på hver af de forskellige opgaver ved hjælp af et trafiklys-system. Adgang til informationer kan skræddersys for de enkelte brugere, hvilket også er muligt i de andre moduler. Projekterne og delprojekterne kan kædes sammen med risici i RISMArisk og kontrolprocesser i RISMAcontrols.

RISMAcontrols

RISMAcontrols bliver primært anvendt af finansafdelinger til at strukturere og dokumentere interne kontroller og forbedre afstemningsprocesser. Formålet er ofte at spare tid og forbedre dokumentationen, men en sideeffekt vil også være mindre udgifter til revision. Værktøjet kan desuden også anvendes til enhver form for periodiske tilbagevendende opgaver, f.eks. kvalitetskontrol og HR-relaterede opgaver.

Fuldt real-time overblik

Værktøjet giver interessenter overblik over status relateret til tilbagevendende opgaver. De tilbagevendende opgaver kan være knyttet til risici oprettet i RISMArisk og til strategiske initiativer og projekter i RISMAexecution.

RISMArisk

RISMArisk kan anvendes af alle slags organisationer og alle interessenter – inklusiv Risk Manager, risikoejere og repræsentanter fra den øverste ledelse. Værktøjet, som er nemt at anvende, giver betydelige tidsbesparelser for Risk Managers, og sikrer, at bestyrelsen og ledelsen får en ensartet rapportering baseret på data, som er dokumenteret i systemet.

En integreret tilgang

Det er muligt at linke risici med tilhørende kontroller i RISMAcontrols og mitigeringsplanerne i RISMAexecution, som giver Risk Manager og ledelsen fuldt overblik over risikomitigerende handlinger for hver risiko.

160201_iPad_MockupExecDash

RISMAexecution

Dashboards

Altid opdateret information

Overvåg opgaver og deadlines

Gantt-kort over alle opgaver

160201_iPad_MockupControlsDash

RISMAcontrols

Dashboards

Hurtigt status overblik

Overvåg alle slags kontroller

Nem rapportering

160201_iPad_MockupRiskDash

RISMArisk

Dashboards

Se alle virksomhedens risici

Følg udviklingen for hver risiko

Nem illustrativ rapportering

 Produkter

shutterstock_195219530 kopi

Strategiimplementering

Risma hjælper ledere med at implementere deres strategier ved at centralisere kommunikationen om mål, aktiviteter og ansvarsområder og ved at overvåge fremdriften.

Læs mere

shutterstock_72378763

 Håndter projektporteføljer effektivt

Risma hjælper ledere med at håndtere deres projektporteføljer ved at bevare et detaljeret overblik over projektmoduler, aktiviteter, ansvarsområder og fremdrift.

Læs mere

shutterstock_239643502

Styr risici effektivt

Vurder sandsynlighed og finansiel påvirkning af samtlige risici. Få et overbliksbillede med vores visuelle risikomatricer og træk detaljerede rapport. Vores applikation er designet til at gøre ethvert led i risk management-processen mere effektiv, billigere og nemmere at håndtere.

Læs mere

shutterstock_118439755

Interne kontroller

Kvalitetssikring? Finansielle kontroller? Tilbagevendende opgaver? Månedligt? Ugentligt? Dagligt? Alle typer af interne kontroller kan sættes op og overvåges af de relevante/involverede managers. Vores simple design sikrer, at dine medarbejdere nemt og hurtigt kan udføre deres kontroller og således demonstrere bedste praksis.

Læs mere

shutterstock_334043390

Persondataforordningen – GDPR

Alle virksomheder og myndigheder, der er etableret i EU, er forpligtede til at overholde kravene i persondataforordningen (General Data Protection Regulation), der træder i kraft den 25. maj 2018.

RISMA og Plesner Advokatpartnerselskab har sammen udviklet en løsning, der hjælper din organisation med at efterleve forordningens krav. Læs mere

shutterstock_337004030

RISMAbusiness

Med RISMAbusiness kan du forbinde, håndtere og overvåge alle strategiske initiativer, interne kontroller og risici. Vores suite tilbyder et hidtil uset niveau af gennemsigtighed i organisationens niveauer og centrale funktioner.

Læs mere

EnglishDanish