Om os

Risma Systems blev grundlagt i 2014 af Lars Nybro Munksgaard og har siden da vokset sig til at blive en succesfuld virksomhed som udvikler og markedsfører online værktøjer som sikrer at vores kunder kan tage bedre ledelsesbeslutninger på grund af forbedret vidensdeling i deres organisation.

RISMAbusiness pakken

RISMAbusiness indeholder tre applikationer: RISMAexecution, RISMAcontrols og RISMArisk. Disse er udviklet i samarbejde med virksomhedsledere for at sikre at alle dele af løsningen er den bedste til dato. Vi har udviklet RISMAbusiness, fordi vi ved at en simpel løsning kan være en meget kompleks ting. Skabe løsninger, som er intuitivt at bruge og alligevel gode nok til at klare de behov og udfordringer der er i en moderne organisationer, er noget der kræver adskillige gentagelser og konstant kommunikation med kunder

RISMAexecution er udviklet i samarbejde med Axcel og deres team ansvarlig for at gennemgå strategiske initiativer i virksomhederne, i deres portfolio. Dette produkt sikrer tæt samarbejde i en organisation og at organisationerne når deres mål. RISMAexecution bliver nu brugt til mange flere formål end bare strategiimplementering.

RISMAcontrols er udvilket i samarbejde med en af The Big Four revisorselskaber og er en løsning som hjælper organisationer med at reagere på og dokumentere tilbagevendende opgaver. Dette inkluderer, blandt andet, interne kontroller og månedsafslutninger.

RISMArisk er udviklet i samarbejde med en afdeling i Novozymes ansvarlig for risikostyringen i firmaet. Løsningen hjælper virksomhederne til at forholde sig aktivt til de risici forbundet med det miljø de arbejder indenfor. Disse risici, organisationen oplister, kan findes på et strategisk, taktisk og operationelt plan og har aktiviteter tilknyttet sig som sikrer at disse risici bliver håndteret.

– vi er dedikeret til din succes

Vi er dedikeret til din succes og vi ved at opdateret pålidelig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden, men at disse informationer ofte kan være svære at fremskaffe. At samle alt data i komplekse organisationer kan tage så lang tid, at data risikerer at være forældet allerede inden det er blevet fremlagt. Vi har alle oplevet konsekvenserne af beslutninger baseret på utilstrækkelig data og vi har alle brugt værdifuld tid på at samle data i komplekse IT-systemer. Når først data er blevet indsamlet, er det sjældent tilgængeligt for alle relevante parter, eller også forsvinder det i mængden af et stigende antal planer, mål, projekter, diagrammer og strategier som fylder i vores arbejdsliv. Uden opdateret pålidelig data, sejler vi et skib uden et kort. Det er derfor, at online samarbejdsværktøjer er en løsning mange organisationer leder efter i disse tider.

shutterstock_260833148
EnglishDanish